2008. szept. 28.

Napfééény

Tegnap is sütött a napocs! És most is süt! Több, mint csodás, így felőlem lehet hideg, csak egy kis fényt, egy kicsikét kérünk szépen, szépen, szépen.

Elmerészkedtünk a Fény utcai piacra szombaton, nagy kár, hogy nincs egy ici-picit közelebb, minden nap oda járhatnánk, ez a Kolosy téri mindig siralmas, főleg, ha egy rendes piacot lát az ember. Pipi kicsit nyűgös lett - hát persze, hiszen alig aludt délelőtt, így a nyakamba vettem. Szuper dolog nyakban vinni a lányomat! Erősen kapaszkodik, borzasztóan élvezi az új perspektívát és amikor elkezdtem ugrándozni, hangosan kacagott (ami a legnagyobb ajándék). A séta vége felé nekiállt huzogatni a hajamat, valahogy így:



Rosszkedv odébbállt, a helyére beköltözött a para, szerdán műtik Pipi nyakáról a kopoltyúív-maradványt, be vagyok tojva, bár egyelőre azért, hogy egy kicsit sem legyen taknyos (mert akkor nem műtik, az altatás miatt), nem várom a szerdát, egyáltalán. Persze végre túlleszünk rajta és csak 24 órát kell bent lenni a Madarászban, de akkor is, és egyáltalán, olyan kicsi még és ez az altatás, nagyon ijesztő és félelmetes, jaj, jaj, jaj. Majd pénteken beszámolok, hogy és mint vészeltük át.

Ma még Moziünnep, tessék filmeket nézni!

3 megjegyzés:

Gatchan írta...

tyu gyerekek, fingerscrossed!!! drukkolok nagyon hogy minden rendben menjen. bar felesleges, mert minden rendben fog menni, mert ez a sorsotok :) csak ra kell nezni pipitunemenyre :)
lakotars, elolvastam blogbejegyzesedet, baromi jol irsz! regenyen vagy novellaskoteten nem gondolkodtal meg? :)))

sugarcandy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

holnap? akkor majd gondolok rátok. vagyis drukkolok, hogy zökkenő- és szívfacsarodásmentesen túl legyetek rajta