2008. nov. 13.

Egy kis otthon

A másik. Megyünk haza az anyukámhoz, hejj! Holnap. Több napra, ami azt jelenti, látom az összes nővéremet, sokat leszek az anyukámmal, Pipi szanaszét lesz kényeztetve és foglalkoztatva és anyukának (mármint nekem) se főzni, se takarítani nem kell, csak lenni és beszélgetni és még fodrászhoz is megy, csuhajja! Ezek már nem is apró, hanem óriási örömök. Na meg turkáló-túra is lesz. Jaaa, és V-vel is találkozunk meg Z babával is, végre. Úh majd jelentkezem egyszercsak. Azért hétfő reggelre lesz kávé mellé zenécske, ne tessék aggódni.

A ruhavásár szombaton volt. M-mel mi vasárnap mentünk rá, ő egy kisebb, én meg egy gigapakkal. Végül a Jelen nevű (egyébként borzasztóan hangulatos) legújabb(?) Hans-féle helyen hörpöltünk teát és röhögtünk, hogy ez milyen szép korona kissé elbaszarintott hétvégénkre. Ma nem érzékelt a fotocellás forgóajtó a gyárban néhány másodpercig. Azért ez milyen hülye dolog már. Amúgy imádom, mert amikor átmegyek rajta, mindig a börleszkek jutnak eszembe, mit össze nem bírtak bohóckodni az ilyen ajtókban a nagycipős bácsik.

Más már nem jut az eszembe, csak a bajor virsli, amit vacsorára ettünk végre, vagy két év után. Apuka eljutott a Csarnokba és szerzett. Hogy az milyen finom, aztamindenit!

Ja igen, ma nem volt napfény, úgyhogy tessék, egy kevés, gesztenyékkel.

Származási hely: uj

5 megjegyzés:

ZeKa írta...

:) eszembe jutott egy régi sztori amikor vmi edzést mentünk megnézni a hajdani barátság iskolába és gondod akadt a dupla ajtóval :)) ("...hány ajtó van itt még?")

Névtelen írta...

te, milyen egy horror kép ez? a pszichopata gyilkossá lett kisfiú, akit az isiben gesztenyével dobáltak a nagyok, épp ártatlan őszi terméseket készül mészárolni? :)

sugarcandy írta...

Hát most, hogy mondod, emlékszem már... Eláruljuk, hogy 100 évig voltunk osztálytársak?

sugarcandy írta...

Majdnem, a kisfiú inkább anyuka. Van tán jobb is a gesztis "sorozatból" (azaz csináltam 6-7 különböző képet csillogó gesztikékről), de ez legalább kommentre készteti a... kit is?

ZeKa írta...

persze, áruljuk el. sok év elemi plusz négy év kőkemény KÖZGÁZ... :) első találkozásunkkor az iskola kerítése választott el bennünket egymástól (ha jól emlékszem felvágtam nektek, kívülállóknak, hogy anyám tanár - persze sosem volt az). még jó, hogy össze nem verekedtünk .... :)