Az első kakaós csiga első fotója (recept Macikonyhából):
És az első másmilyen csiga, aminek nem is csiga a becsületes neve, hanem kalács, méghozzá Ferdinánd (ez pedig a Női Lapozóról).
És ha valaki azt hinné, hogy ezek bonyolultak, akkor jelentem, egyáltalán nem. A feltekerés az persze rejtély, hogyan működik normálisan, de a végeredmény mindkét esetben ehető volt, sőt, még egy kicsit talán jobb is, mint ehető. Igaz, a kakaós csiga közel sem olyan lett, mint a békebeli, szinte foszlós, magas, kecsesen kunkorodó, hófehér tésztájú bolti csoda, amire vágytam, de hát ki tudja, idővel mi sülhet még ki (hehe).
2 megjegyzés:
Az itt a legnagyobb probléma, hogy nem tudok érdemben hozzászólni a csigák minőségét méltatandó, merthogy nem kaptam belőlük... :(
A prototípussal mindig van valami, de a version 4.1.2-ből ígérem, küldök fénypostával.
Megjegyzés küldése