2009. ápr. 9.

Csigák

Ez a kezdő szakácsnő csigás utakra tévedt az elmúlt hetekben. Nem mellesleg végre kristálytisztán látja, főzni nem igazán szeret, max. leveseket, viszont sütni, na azt annál inkább.

Az első kakaós csiga első fotója (recept Macikonyhából):



És az első másmilyen csiga, aminek nem is csiga a becsületes neve, hanem kalács, méghozzá Ferdinánd (ez pedig a Női Lapozóról).



És ha valaki azt hinné, hogy ezek bonyolultak, akkor jelentem, egyáltalán nem. A feltekerés az persze rejtély, hogyan működik normálisan, de a végeredmény mindkét esetben ehető volt, sőt, még egy kicsit talán jobb is, mint ehető. Igaz, a kakaós csiga közel sem olyan lett, mint a békebeli, szinte foszlós, magas, kecsesen kunkorodó, hófehér tésztájú bolti csoda, amire vágytam, de hát ki tudja, idővel mi sülhet még ki (hehe).

2 megjegyzés:

Natasha Rostova írta...

Az itt a legnagyobb probléma, hogy nem tudok érdemben hozzászólni a csigák minőségét méltatandó, merthogy nem kaptam belőlük... :(

sugarcandy írta...

A prototípussal mindig van valami, de a version 4.1.2-ből ígérem, küldök fénypostával.